Surse: Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, îşi negociază revenirea în PSD

Mihai Dobre

După ce în ultimii ani s-a situat permanent în fruntea primarilor PSD care au cochetat pe faţa cu PNL-ul, după ce a organizat nenumărate puciuri, toate eşuate, Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti, ar fi început în ultima săptămână să trimită mai multe semnale către conducerea PSD prin care îşi manifestă dorinţa să candideze din partea social – democraţilor la alegerile locale din acest an.
Surse bine informate spun că Nea’ Mihai este tot mai nemulţumit în ultima vreme de modul în care liderii liberali răspund solicitărilor sale.
Este vorba despre întocmirea listei de consilieri locali la Mihăileşti şi locuri eligibile pentru apropiaţii săi la Consiliul Judeţean.
Cea mai importantă solicitare a primarului de la Mihăileşti a fost readucerea comisarului şef Vişenescu Petrişor Puiu la conducerea postului de poliţie din localitate, dorinţă care nu a fost îndeplinită de către liderii PNL.
Cu orgoliul rănit, Nea Mihai ar fi început negocierile cu cei de la PSD, care nici nu vor să audă de o reîntoarcere a acestuia în partid, având deja stabilit un candidat la postul de primar, în persoana lui Ion Constantin Tudose.


Publicat  :  iulie 21, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare