Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu va avea un medic epidemiolog

37311750_1768498906567411_403462184039874560_n

Toate eforturile depuse de către conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, alături de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, încep să contureze rezultate, în sensul în care un nou medic se alătura echipei de specialişti a spitalului.
Astfel, ca urmare a derulării concursului de ocupare a postului de medic specialist epidemiologie, începând cu luna viitoare, spitalul va avea un medic epidemiolog, cu un rol foarte important în prevenirea şi controlul infecţiilor asociate asistenţei medicale. Cu paşi mărunţi, dar siguri, lipsa de personal medical începe a se diminua, dar mai este mult de muncă până la asigurarea unui număr suficient de medici raportat la nevoile medicale.spital
În paralel cu angajarea de personal specializat, conducerea spitalului, datorită sprijinului primit din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, lucrează intens pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea spitalului şi la finalizarea documentaţiilor tehnico economice necesare demarării unor proiecte de mare anvergură asupra cărora vom reveni cu detalii.
De asemenea, precizăm că începând de miercuri, 18.07.2018, noul medic specialist oncologie medicală îşi începe activitatea.


Publicat  :  iulie 17, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare