Sorina Pintea susține că nu se impune modificarea ordinulul Ministerului Sănătății privind obținerea permisului auto

 

sorina pintea

 

Sorina Pintea a declarat că nu se impune modificarea Ordinulul 1162/2010 al Ministerului Sănătății privind obținerea permisului auto de către persoanele cu deficiențe de auz. Ea a precizat că trebuie informate Direcţiile de Sănătate Publică asupra întocmirii fișelor pentru respectivele persoane, scrie Mediafax.

„În ceea ce priveşte parametrii funcţionali de respectat pentru soferii amatori, din punctul meu de vedere, nu se impune acum o precizare, o modificare la ordin, ci o precizare către Direcţiile de Sănătate Publică cu condiţia să ajungă şi la spitalele din subordine care au posibilitatea să facă aceste fişe. Aceste precizări o să le transmitem comisiei – atât comisiei de abuzuri, cât şi comisiei pentru drepturile omului să cădem de acord , aş trimite inclusiv asociaţiilor pentru că noi am avut o corespondenţă”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în cadrul audierii de marți a Comisia pentru abuzuri a Camerei Deputaților.

Pintea a mai spus că trebuie să existe o discuție cu medicii, cu președintele Comisiei de specialitate, dar și cu MAI, pentru că, până la urmă, Ministerul Sănătății este cel care își asumă prin semnătură.

 


Publicat  :  februarie 26, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare