Senatorul PNL Toma Petcu: Vom avea în județul nostru prima „autostradă nemțească” din România

toma 1

Astăzi, la invitația Primului-Ministru Nicolae Ciucă, ministrului afacerilor Interne, Lucian Bode și a ministrului Transporturilor și infrastructurii, Sorin Grindeanu am participat la vizita de lucru la obiectivul de investiții Drum de legătură DN5 -Șoseaua de Centură – Pod Prietenie și la punctul de trecere Giurgiu-Ruse, unde a fost analizată activitatea.
Lucrarea a fost începută în 2020 și va fi dată în folosință înainte de termen, pana la sfârșitul acestui, fapt ce arată că se pot realiza și proiecte în termene mai scurte cu responsabilitate și voință. Astfel, vom avea în județul nostru prima „autostradă nemțească” din România, un drum expres realizat din beton rutier, care s-a așternut prin turnare continuă. S-au turnat până la 1.300 de mc de beton pe zi, astăzi fiind gata toți cei 33.700 de mc ai drumului. Șoseaua are scopul de a asigura conexiunea rutieră între DN5 și punctul de trecere a frontierei Giurgiu. Finanțarea lucrării este asigurată din fonduri europene nerambursabile.
Am primit garanția dl. Prim-ministru Ciuca ca toate proiectele de infrastructură din județul nostru vor avea sprijinul Guvernului !
#PNL#Giurgiu


Publicat  :  noiembrie 30, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare