Şeful Poliţiei Giurgiu recunoaşte: Cocoş s-a umflat în pene!

politisti-giurgiuÎn cadrul conferinţei de presă susţinută miercuri, 18 aprilie, Cătălin Ţone, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, a oferit răspunsuri la mai multe probleme ridicate în ultima vreme de către presă în legătură cu activitatea poliţiştilor giurgiuveni.

1. Dispoziţia şefului de la Poliţia Municipală, Alexandru Cocoş, conform căreia poliţistul aflat în concediu medical trebuie să fie verificat de către alţi colegi, care să raporteze dacă bolnavul se află la domiciliu sau are alte preocupări:
” A fost un exces de zel din partea acestuia. Este adevărat, avem colegi care se îmbolnăvesc doar de sărbători, ori în serile în care au programate meciuri de fotbal. Sunt însă alte prevederi legale prin care putea să diminueze acest fenomen. Repet, în această situaţie a fost un exces de zel, iar dispoziţia acestuia este verificată „.
2. Deplasările efectuate în judeţ împreună cu prefectul Nina Carmen Crişu:
” În urmă cu câteva luni, am stabilit împreună cu Instituţia Prefectului să avem întâlniri cu reprezentanţii autorităţilor locale şi şefii celor 8 secţii de poliţie din judeţ.
Problemele discutate sunt punctuale: colaborarea instituţională, implementarea sistemului de supraveghe video a localităţilor şi unităţilor de învăţământ „.
3. Problema drogurilor din municipiul Giurgiu:
” Competenţa pentru infracţiunile privind traficul de droguri este în primul rând a DIICOT-ului. În Giurgiu avem 4 poliţişti care se ocupă de acest sector, iar ei lucrează doar sub coordonarea procurorului.
Structura nu este subordonată IPJ Giurgiu, doar colaborăm unde avem zona noastră de competentă. Avem zona rutieră, a prevenirii. Avem schimb permanent de informaţii cu cei de la DIICOT, dar ei au competenţele principale în acest domeniu „.


Publicat  :  aprilie 19, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare