ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 7, GIURGIU, pregătește Activitatea de învățare/predare/formare din cadrul proiectului THE WAY PEOPLE LIVE IN DIFFERENT COUNTRIES (CUM TRĂIESC OAMENII ÎN DIFERITE ȚĂRI) 21-25 IANUARIE 2019

scoala nr.7

În perioada 2017-2019, Școala Gimnazială Nr.7 derulează proiectul Erasmus+ Acțiunea cheie 2, ”The Way People Live in Different Countries”, finanțat de Comisia Europeană și administrat în România de ANPCDEFP București. Instituția coordonatoare este o școală din Chomutov, Cehia, și parteneri – școli din Grecia, Finlanda și Cipru.

În săptămâna 21-25 ianuarie 2019 va avea loc în Giurgiu, activitatea de învățare/predare/formare cu elevi, a proiectului, la care vor participa profesori și elevi din țările partenere.

Programul vizitei cuprinde workshop-uri tematice (vizitarea școlii gazdă, prezentarea țărilor participante, învățarea unui cântec românesc, a unui dans românesc, a unei legende românești, a unor rețete tradiționale românești, a tradițiilor românești, vizitarea orașului nostru, a Muzeului Satului din București, vizită de lucru la Curtea de Argeș – locul de unde izvorăște legenda Meșterului Manole, participarea elevilor la cursuri.).

,, În această săptămână, vom promova tradițiile și valorile României, vom face cunoscute obiceiurile de viață ale românilor și vom realiza activități de dezvoltare a relațiilor internaționale în spațiul marii familii europene”, ne-a declarat prof. Roșu Roxana.

Elevii cehi, greci, ciprioți și finlandezi vor fi cazați în familiile elevilor români.

La sfârșitul reuniunii, toți profesorii și elevii vor primi certificat de participare.


Publicat  :  ianuarie 17, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare