Schimb de experienţă între OFSD Giurgiu şi OFSD Târgovişte

1O delegație a OFSD Târgovişte s-a aflat joi, 7 iunie, în vizită la Giurgiu, pentru un schimb de experiență cu femeile social – democrate giurgiuvene.2
Delegaţia din Dâmboviţa a fost condusă de către deputatul Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte şi deputatul Oana Vlăducă.
Vizita de astăzi strânge legăturile dintre OFSD Giurgiu şi OFSD Dâmboviţa, o delegaţie din Giurgiu aflându-se în urmă cu câteva săptămâni la Târgovişte:3
„Este o iniţiativă a femeilor din Parlament, de a înfrăţi organizaţiile de femei. Această iniţiativă se va extinde şi la celelalte organizaţii. Este un bun prilej de a ne cunoaşte şi de a face un schimb de experienţă între organizaţii”, a declarat Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.
Marian Mina, preşedinte PSD Giurgiu, a felicitat colegele din ambele organizaţii pentru aceste acţiuni:
“Consider că astfel de iniţiative sunt binevenite. OFSD Giurgiu şi-a adus un aport semnificativ în câştigarea ultimelor alegeri de către PSD. În mine veţi găsi întotdeauna un susţinător, voi fi alături de voi.”.4
” Sunt onorată că sunt astăzi, împreună cu echipa mea, la Giurgiu. Am lansat aceste întâlniri pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a face un schimb de experienţă despre activităţile din organizaţiile noastre. PSD-ul are organizaţii de femei foarte puternice”, a declarat deputatul Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte.
” Salut prezenta astăzi la Giurgiu a doamnelor din judeţul Dâmboviţa. Vă felicit pentru această iniţiativă şi sper că ea va fi extinsă”, spune Crina Stoianovici, preşedintele OFSD Giurgiu.
“Vremurile şi timpurile ne-au demonstrat că femeile au fost întotdeauna înaintea bărbaţilor. Este o onoare pentru noi să vă avem astăzi alături”, a completat primarul Nicolae Barbu, preşedintele Organizaţiei municipale PSD.


Publicat  :  iunie 7, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare