Restricţii de circulaţie in judeţul Giurgiu

restrictii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat duminică menţinerea restricţiilor de circulaţie şi în data de 7 august, din cauza caniculei, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile din nouă judeţe.

”Mâine, 7 august 2017, pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi care tranzitează teritoriul României vor fi menţinute restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone, în următoarele judeţe: Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Bucureşti, Călăraşi, Tulcea, Constanţa”, se arată în comunicat.

În intervalul orar 20:00 – 12:00 nu sunt instituite restricţii de tonaj în afara celor prevăzute de legislaţia în vigoare, a anunţat compania.

Fac excepţie de la aceste restricţii autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală, care participă la intervenţii în caz de forţă majoră.


Publicat  :  august 6, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare