PSD Giurgiu: ” Guvernul Taie-Tot ” este un dezastru pentru România!

PSD Giurgiu

În cadrul conferinţei de presă de joi, 19 decembrie, deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu şi senatorul Cristian Marciu au prezentat mai multe iniţiative ale guvernului liberal ” Taie-Tot ” menite să afecteze nivelul de trai al populaţiei . În opinia parlamentarilor PSD, guvernare actuală este un dezastru pentru România:

Cristina Elena Dinu

” În bugetul pentru anul 2020 sumele alocate pentru sănătate au fost reduse cu 23% faţă de anul 2019. Pe capitole de cheltuieli bugetare, au fost reduse inclusiv cheltuielile de personal pentru medicii rezidenţi şi pentru asistenţii medicali. Vor da mai puţini bani pentru Casa Naţională de Sănătate, lucru care va afecta decontările serviciilor medicale, spitalizările şi fondurile pentru medicamentele compensate.
Dacă cineva are de gând să se îmbolnăvească în timpul guvernării PNL trebuie să se gândească foarte bine.
Actualul ministru al sănătăţii vine dintr-un spital privat şi nu ştiu cât cunoaşte ceea ce se întâmplă în sistemul public de sănătate”, spune Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.

Cristian Marciu

” Am văzut cifrele care stau la baza bugetului pe anul 2020. Una dintre marile nemulţumiri este legată de fondurile alocate pentru PNDL, care sunt mult mai mici decât în anii 2018,2019. Acest program era destinat dezvoltării localităţilor rurale şi oraşelor mici şi să reducă decalajul faţă de marile oraşe care au alte resurse financiare.
Guvernul a anunţat că desfiinţează Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI). Acest fond era destinat în primul rând finanţării proiectelor de introducere a reţelelor de gaze naturale, urmărindu-se modernizarea satului românesc şi reducerea tăierilor de păduri, prin accesul populaţiei la gaze naturale „, a declarat Cristian Marciu, senator PSD de Giurgiu.


Publicat  :  decembrie 20, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare