Provocarea senatorului Toma Petcu către Nicolae Barbu: Să arate dacă are toate avizele necesare pentru desfăşurarea de activităţi economice în cadrul restaurantului hotelului pe care familia îl deţine!

Toma Petcu

În cadrul conferinţei de presă susţinută joi, 23 mai, de către Toma Petcu, candidatul PNL Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean şi Adrian Anghelescu, candidat pentru primăria Giurgiu, senatorul Toma Petcu a lansat o provocare publică către Nicolae Barbu, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu: Acesta să arate dacă are toate avizele necesare pentru desfăşurarea de activităţi economice în cadrul restaurantului hotelului pe care familia îl deţine:

” Am primit mai multe filmuleţe şi înregistrări, nu ştiu dacă sunt în spaţiul public, dar am înţeles că zilele acestea domnul Barbu a deschis hotelul, restaurantul, nu ştiu foarte bine, dar spun foarte mulţi cetăţeni că a făcut un eveniment fără să fie autorizat. Dacă este sau nu este aşa să spună domnul Barbu. Mi-aş dori să iasă public să spună dacă are toate autorizaţiile pentru a organiza evenimente în restaurantul hotelului pe care şi la construit.
Am rugămintea ca domnul Barbu să explice în spaţiul public dacă este autorizat şi activitate pe care a desfăşurat-o la restaurantul din hotel este autorizată şi a putut să o desfăşoare în mod legal. Este doar o întrebare, nu o acuzaţie! Sunt convins că dacă primăria sau alte autorizaţi s-ar fi sesizat, ar fi fost acuzate că este o campanie politică murdară. Eu nu-l atac, doar întreb. Dacă poate să răspundă public şi să prezinte dovezi, îmi cer public anticipat. „ a declarat senatorul Toma Petcu, candidatul PNL Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.

Articol:
– Comandat de Partidul Naţional Liberal (PNL) Giurgiu
– Realizat şi executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar: 21240015


Publicat  :  mai 27, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare