Proiect pentru modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe Giurgiu

UPU GiurgiuConsilierii judeţeni au aprobat în şedinţa ordinară de luni, 19 martie, documentaţia tehnico-economică pentru modernizarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Investiţia este în valoare de 6,8 milioane de lei şi este realizată prin” Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8- Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale”
Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean consideră aceasta investiţie un pas important în modernizarea actului medical din Giurgiu, unul dintre principalele obiective pe care şi le-a stabilit la preluarea mandatului:
Din prima clipă în care am fost ales preşedinte al Consiliului judeţean am spus că sănătatea giurgiuvenilor este obiectivul meu principal. În ultimii ani s-au făcut multe în această direcţie, astăzi am făcut un alt pas.
Le mulțumesc consilierilor județeni giurgiuveni care au votat astăzi pentru modernizarea UPU Giurgiu. Le mulțumesc tuturor celor care au muncit în comisiile de specialitate pentru a face posibilă demararea de noi proiecte extrem de necesare pentru giurgiuveni. Scopul nostru, al celor care îi reprezentăm pe cetățeni, este de a asigura instituții puternice care să vină în sprijinul cetățenilor. „, a declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.


Publicat  :  martie 19, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare