Proiect european derulat la şcoala nr. 7

erasmus-scoala 7În perioada 2017-2019 Școala Gimnazială Nr.7 derulează proiectul Erasmus+ Acțiunea cheie 2,” The Way People Live în Different Countries”, finanțat de către Comisia Europeană și administrat în România de ANPCDEFP București.
Instituția coordonatoare este o școală din Chomutov, Cehia, și parteneri școli din Grecia, Finlanda și Cipru.
În Chomutov, Cehia, a avut lor în prima reuniune transnațională a proiectului la care au participat c directorii și responsabilii de proiect din toate școlile partenere.
Din partea Școlii Gimnaziale Nr.7 au participat directorul, Gemescu Mircea și responsabilul de proiect, Anghel Marinela.
Principalele obiectivele ale acestei reuniuni au fost planificarea activităților de învățare/predare/formare la care vor participa elevi și profesori, precum și planificarea celorlalte activități din primul an de proiect și scrierea chestionarelor de evaluare iniţială.
De asemenea, a fost selectat logo-ul proiectului. În acest sens, fiecare școală parteneră a venit cu o propunere, fiind selectată propunerea partenerilor din Cipru. Pe lângă activitățile de planificare, a fost organizată și o vizită la Primăria orașului Chomutov. La sfârșitul reuniunii, toți profesorii au primit certificare de participare.


Publicat  :  noiembrie 28, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare