Profil de candidat: ALEXANDRU NEAGA – Candidatul PSD Giurgiu pentru funcţia de primar al comunei Ghimpaţi

Adrian Neaga

Alexandru Neaga, Adi, pentru toţi cei care-l cunosc, este absolvent al Facultății de Agronomie şi lucrează  la Holland Dairy Farm de aproximativ 23 de ani.
Este născut, a crescut şi a fost educat în satul Naipu, comuna Ghimpaţi.
Până în prezent nu a făcut politică, fiind preocupat doar de afacerea pe care o administrează.
La alegerile locale din acest an a decis să candideze pentru funcţia de primar al comunei Ghimpaţi, nemulţumit fiind de abuzurile făcute de actual edil, Constantin Cărăpănceanu:
„Tot ce am auzit în ultimul an de la oameni m-a convins să am curajul schimbării, aşa cum este de altfel şi sloganul campaniei mele, pentru că o campanie împotriva actualului primar, care este primar de 20 de ani, este un adevărat act de curaj, care vine din dorința mea de a schimba ceva, de a face mai bine, de a mă apropia de comunitate, de a asculta și a face mai bine.
Este nevoie de o mai bună gestionare a resurselor financiare, de o mai bună implicare din partea administrației locale, de o mai bună apropiere de oameni și de nevoile lor.
În toți acești ani, am învățat multe, dar mai ales ce înseamnă să fii eficient, lucru care lipsește în administrația noastră.

Haideți să facem lucrurile mai bine pentru Ghimpaţi, pentru noi toți, împreună!

Ca și proiecte pentru noi, îmi doresc să pun canalizare în toată comuna, să aduc gaze la toţi locuitorii, să atrag investitori care să ofere locuri de muncă, să avem o mai bună gestionare a gunoiului în comună.

Vor fi multe proiecte, dar ce pot eu să promit şi ce va fi diferit faţă de ce a fost până acum este că tot ce vom face, vom face împreună, va fi totul transparent, cu discutarea fiecărui proiect important cu cât mai mulți oameni, cu costuri la vedere și cu prezentarea beneficiilor, care vor fi pentru oameni şi comună. Vreau să deschid uşile primăriei pentru toţi locuitorii comunei Ghimpaţi. Îmi doresc o comunitate unită, cu o administraţie locală corectă, eficientă şi transparentă”, spune Alexandru Neaga, candidatul PSD Giurgiu pentru funcţia de primar al comunei Ghimpaţi.

Articol:
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.roPublicat  :  septembrie 17, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare