Procesul de fuziune la PNL Giurgiu este aproape complet!

PNL-partea-politica

Lucrurile încep să se aşeze la nivelul PNL Giurgiu, deşi este evident că reprezentanţii celor două părţi, PNL şi PDL, sunt încă în faza de acomodare şi armonizare.
În cadrul conferinţei de presă, de joi-26 februarie, susţinută după şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, cei doi copreşedinţi Raluca Surdu şi Gheorghe Ştefan au prezentat priorităţile politice pentru perioada următoare:” În urma unei analize, luând în calcul situaţia actuală, am stabilit un target de 30-35% pentru alegerile locale din anul 2016. Bineînţeles, că acesta poate fi modificat în funcţie de evoluţia lucrurilor. Suntem siguri că vom reuşi să păstrăm funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, de asemenea PNL-ul are drept ţintă funcţia de primar al municipiului Giurgiu şi să recâştigăm un număr cât mai mare de primarii. Potenţialul uman pentru PNL la Giurgiu este enorm. Vom intra în dialog cu toţi membrii noştrii, vom găsi soluţii împreună”, a declarat copreşedintele Raluca Surdu.
În acest moment nu a fost stabilită nicio candidatură pentru funcţiile eligibile, acestea vor fi stabilite la tomna, spune Gheorghe Ştefan:” Nu putem vorbi despre candidaţi în acest moment. Toate nominalizările o să le facem la tomnă, după ce o să realizăm o serie de cercetări sociologice. Până în luna noiembrie o să anunţăm toţi candidaţii noştrii. Important este faptul că procesul de fuziune se desfăşoară conform graficului, iar începând de astăzi putem spune că la Giurgiu avem o echipă redutabilă.De acum, la muncă!”.

Claudiu Cimpoeru,Cristina Rotaru


Publicat  :  februarie 27, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare