Priorităţile subprefectului Ciprian Alexandru pentru infrastructura de transport din judeţul Giurgiu

218628421_168670131996543_3344707183995361141_n

Mai multe proiecte importante din domeniul infrastructurii de transport se află în derulare sau urmează a fi implementate în judeţul Giurgiu.
Într-o discuţie cu liderul USR Giurgiu, subprefectul Ciprian Alexandru, am aflat care este stadiul acestor proiecte.
Una dintre cele mai importante doleanţe ale giurgiuvenilor, Podul de la Grădiştea, a fost subiect de campanie electorală şi promisiuni pentru fiecare guvernare. După atâtea minciuni legate de acest subiect, aproape nimeni nu mai credea în realizarea acestui proiect. Lucrurile s-au pus însă în mişcare, iar cei ce trec prin zonă pot observa aceasta:
„La Podul de la Grădiştea suntem în faza de organizare de şantier, iar în luna august 2021 vor începe lucrările de construcţie. Pentru acest an avem un buget alocat de 120 de milioane de lei. Sunt certitudini, nu promisiuni”, ne spune Ciprian Alexandru, subprefect de Giurgiu.
O altă investiţie importantă o reprezintă reabilitarea şi modernizarea podului de la Daia. Anul viitor acesta urmează să intre în reparaţii capitale:
” În acest an, podul de la Daia a beneficiat de lucrări urgente de întreţinere. Pentru anul viitor sunt prevăzute ample lucrări de reabilitare, deoarece acest pod are probleme importante de infrastructură. Am găsit înţelegere la DRDP Bucureşti şi le mulţumesc pentru acest lucru. Sper să găsesc susţinere de la conducerea DRDP şi pentru propunerea pe care le-am făcut-o de a monta parapeţi mobili pentru situaţii de urgenţă pe DN 5. De asemenea, sunt probleme generate de distanţele foarte mari între sensurile giratorii ce există pe DN 5. Sunt lucruri de bun simţ şi am promisiunea că aceste situaţii vor fi reglementate”, ne-a mai declarat subprefectul Ciprian Alexandru.
DN 6B este o altă prioritate a subprefectului Ciprian Alexandru. Anul acesta au fost derulate lucrări de plombare pe numite zone, iar pentru anul viitor este prevăzut o reabilitare şi modernizare mult mai amplă a acestui drum intens folosit de către giurgiuveni.


Publicat  :  iulie 21, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare