Primele declaraţii făcute de conducerea ALDE Giurgiu după europarlamentare

Toma-petcuÎn cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o vineri, 31 mai, Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu, a lansat un semnal de optimism pentru electoratul alianţei PSD – ALDE, după alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Liderul ALDE spune că cei din opoziţie nu au motive să se îmbete cu apă rece, în judeţul nostru alegerile fiind câştigate de către coaliţie, oferind totodată garanţii că alianţa aflată la guvernare va câştiga şi alegerile locale din 2020:
” Sunt convins că în judeţul Giurgiu coaliţia PSD – ALDE o să se păstreze şi după alegerile locale din 2020, iar această alianţă o să dea atât primarul municipiului Giurgiu cât şi preşedintele Consiliului judeţean.
Dacă adunăm scorurile obţinute de către PSD şi ALDE în judeţul Giurgiu la europarlamentare observăm că avem o majoritate confortabilă.
La nivelul judeţului Giurgiu am avut multe lupte politice cu PSD-ul, acest lucru nu însemnă că nu putem funcţiona că o coaliţie. Trebuie să învăţăm să coabităm pentru un interes comun.
Organizaţia ALDE Giurgiu este după aceste alegeri de departe cea mai performantă filială a partidului din ţară, astfel avem o bază solidă de creştere.
Din punctul meu de vedere, aceste rezultate vor fi mult mai bune la alegerile locale şi parlamentare. „, a mai declarat Toma Petcu, preşedintele ALDE Giurgiu.


Publicat  :  iunie 2, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare