Primarul oraşului Mihăileşti este deja istorie

DobreUltimele luni au fost un adevărat calvar pentru Mihai Dobre, primarul oraşului Mihăileşti. După două accidente rutiere, care l-au ţinut departe de primărie, acesta a rămas fără sprijinul partidului, consilierilor locali, viceprimarului. Mai este primar, doar pe hârtie.Se pare că flerul său binecunoscut l-a părăsit, în momentul în care a ales să tot bage fitile în organizaţia judeţeană PSD Giurgiu, încercând să creeze o revoltă împotriva lui Niculae Bădălău şi Marian Mina.
O premieră istorică, în dată de 29 noiembrie, în cadrul şedinţei ordinare a consiliului local Mihăileşti, toate propunerile executivului au fost respinse. Consilierii locali PSD şi ALDE au votat împotriva tuturor proiectelor de hotărâre propuse de către primarul Mihai Dobre. A fost primul semnal că acesta este deja poveste.
Pe surse, am aflat că înainte de şedinţă, consilierii au avut o discuţie cu conducerea organizaţie judeţene PSD, fiind asiguraţi că nu vor fi excluşi din partid, dacă votează împotriva proiectelor lui Mihai Dobre.
Semnalul revoltei a fost dat de către viceprimarul Ion Drăgan, care se afla în prezent în concediu de odihnă, urmând să intre în concediu medical. Viceprimarul a devenit liderul de drept al social democraţilor din Mihăileşti, fiind liantul negocierilor cu cei de la ALDE.
Vom reveni cu amănunte.


Publicat  :  decembrie 4, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare