Primăria alocă din fonduri proprii bani pentru executarea lucrărilor de intorducere a sistemului de apă şi canalizare

primarie canalizare
Primăria Municipiului Giurgiu va aloca din fondurile proprii aproximativ 290.000 de lei pentru executarea lucrărilor de intorducere a sistemului de apă şi canalizare menajeră, în această toamnă. Lucrările vor fi făcute pe străduţele şi uliţele care n-au fost prinse în proiectul de apă-canal din municipiu, respectiv pe nouă astfel de străzi sau segmente din străzi.

Astfel, Ulicioara Alexandriei, Uliţa Lainici, Intrarea Bucegi, Strada Onceşti, Strada Frasinului nr.32 A, 32 B, 32 C, Fdt. Luminişului, Intrarea Lacului, Strada Păltiniş, Ulicioara Câlniştei vor beneficia de lucrări în cadrul programului de extindere a canalizării menajere.

Aproximativ 90.000 de lei vor acoperi plata lucrărilor de introducere a apei potabile pe alte șase străzi, fundături şi uliţe care vor beneficia de anul viitor de apă potabilă. Ca urmare, lucrări de acest gen se vor face pe Uliţa Lainici, Fdt. Viespilor, Strada Doiceşti, Prelungirea Miron Costin, Strada Onceşti, şi Intrarea Lacului.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, lucrările vor demara din toamna acestui an, cu finalizare în vara anului 2015, iar pe viitor astfel de programe vor fi extinse şi pentru celelalte zone ale oraşului unde nu există racordare la apă potabilă sau care nu beneficiază de canalizări menajere.


Publicat  :  septembrie 12, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare