Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi!

tragedie sanatate

Câte un “Colectiv”, în fiecare zi, în ţara noastră! Trecem prin cea mai gravă catastrofă medicală, cu sute de morţi în fiecare zi, cu pacienţi arşi de vii, cu mii de oameni care se luptă pentru viaţa lor, cu spitale în care nu mai găseşti niciun loc, fie că eşti bolnav de COVID-19, fie că suferi de o altă afecţiune. Nu mai sunt medicamente, nu mai sunt locuri la ATI şi n-or să mai fie nici în cimitire!
Este o tragedie de neimaginat, un genocid provocat tocmai de aceia care vor iarăşi în fruntea guvernului!
Cioloş, cât tupeu ai să vii tot cu Vlad Voiculescu, Groparul Sănătăţii, pe lista miniştrilor dintr-un nou guvern? Locul lui este este pe lista celor care trebui INVESTIGAŢI pentru ceea ce ni se întâmplă acum, NU la conducerea ţării!
Am ajuns să săpăm gropile din cimitir cu excavatorul, pentru că şi Voiculescu, dar şi doamna epilatoare Mihăilă erau preocupaţi mai degrabă de privatizarea serviciilor medicale şi de controlul achiziţiilor Sănătate. Nu au făcut nimic pentru a preveni dezastrul acesta sanitar!
Sunteţi nişte criminali! Aţi refuzat testarea. Nu aţi pregătit spitalele pentru valul 4 al pandemiei. Nu aţi refăcut stocurile de medicamente şi oxigen. Ştiţi numai să băgaţi mâna în buzunarele românilor! Să-i pedepsiţi, să-i ameninţaţi, să le îngrădiţi toate drepturile!
PSD îl somează pe prim-ministrul desemnat Dacian Cioloș să nu îndrăznească să includă în propunerea sa guvernamentală pe groparul sistemului de sănătate, Vlad Voiculescu! Nici pe el şi nici pe ceilalţi foşti miniştri care au îngropat toate domeniile de care au răspuns: transporturi, investiţii, proiecte europene, economie!


Publicat  :  octombrie 14, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare