Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, PNL-istul Dumitru Beianu, continuă să facă ce ştie cel mai bine: fuge de răspundere!

Marian Mina

 


Astăzi, în şedinţa ordinară, ultima din acest an, domnia sa a lipsit cu nesimţire, cu laşitate şi aroganţă. Toată lumea îl aştepta, mai ales pentru că avea de dat nişte explicaţii în cazul banilor pentru primari, pe care i-a pierdut cu succes. Şi banii şi primarii, desigur.
Dacă se afla în concediu, trebuia să revină la lucru!
Deoarece, consider că era DATOR să meargă în faţa consilierilor, deci a tuturor giurgiuvenilor reprezentaţi de aceştia, şi să le spună cum a fost posibil să înregistreze cel mai ruşinos eşec din istoria administraţiei giurgiuvene!
De asemenea, dacă mai are vreun strop de bun simţ, respect faţă de oameni şi minimă raţiune, ar trebui să-i demită atât pe Vlad Ciobanu, şeful Serviciului Buget, Finanţe şi Contabilitate, pe consilierul său personal George Dobre, dar şi pe naşa Aurelia Brebenel, secretarul judeţului. Primul n-a citit legea până la capăt(scuză invocată chiar de Beianu), al doilea se pare că ia salariul degeaba, iar cealaltă a dat aviz de legalitate pe un document „expirat”.
S-a dovedit că a promovat nişte incompetenţi, la fel ca el, din cauza cărora au rămas fără bani multe primării care aveau atâta nevoie de sumele respective! Nevoie de ajutor au şi cele 14 comunităţi conduse de primari PSD şi pe care le-a şters de pe lista lui şi de pe harta judeţului. Cât tupeu să mai aibă să meargă, în orice campanie, în comunele respective, ca să le ceară voturi celor cărora le-a refuzat dezvoltarea doar din răzbunare politică?
Ruşine, domnule Beianu, pentru atitudinea sfidătoare faţă de toţi cetăţenii acestui judeţ, căci ei sunt cei care vă plătesc salariul, în timp ce dvs. îi lăsaţi fără bani!”


Publicat  :  decembrie 27, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare