Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: Penal ai fost, penal ai rămas, Cîţule!

Marian Mina

Incompetenţilor şi nesimţiţilor de la PNL, de ce condamnaţi la frig, foame şi sărăcie milioane de români, doar pentru că trăiesc într-o comunitate care nu este condusă de un liberal? Gata, Cîţu şi-a plătit funcţia la Congres, alocând 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primarii lor! Penal ai fost, penal ai rămas, Cîţule!
Iar vă bateţi joc şi de zeci de mii de giurgiuveni, alocând din fondul de rezevă nişte sume de nimic pentru administraţiile conduse de social-democraţi, în timp ce v-aţi îmbuibat propriii edili cu miliarde bune! Cu ce v-au greşit oamenii din Buturugeni, Găujani, Greaca, Isvoarele, Joiţa, Mârşa, Ogrezeni, Slobozia, Stăneşti, Stoeneşti, Ulmi, Valea Dragului, Vărăşti? Domnilor parlamentari PNL de Giurgiu, domnule preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, nici vouă nu vă este ruşine? Nici măcar un strop de jenă, nimic? Nu de alta, dar sunteţi, totuşi, giurgiuveni şi o să fiţi nevoiţi să mai treceţi pe acolo. Când o să vă întrebe oamenii de ce GUVERNUL VOSTRU i-a umilit, ce le veţi spune?
Aveţi o datorie faţă de TOŢI oamenii, nu doar faţă de cei care prezintă carnetul de partid! Cum o să mai aveţi tupeul să mergeţi în campanie în comunele menţionate după ce, de 2 ani, n-aţi făcut altceva decât să vă răzbunaţi pe bieţii oameni? I-aţi dus la sapă de lemn şi veţi băga în faliment unităţile administrativ-teritoriale respective.
Însă, noi nu vom lăsa lucrurile aşa! PSD va face plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți cei implicați în decizia luată de Guvernul Cîţu. De asemenea, vom ataca şi vom desfiinţa Hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă!lista bani guvern


Publicat  :  octombrie 7, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare