Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: ” În România Secolului 21, oamenii sunt siliți să se întoarcă la opaiț „

Marian Mina-parlament

Din absolut tot ceea ce fac băieţii ăştia de la PNL-USR reiese nu doar că sunt incompetenţi, dar parcă-i şi urăsc pe români. Şi, astfel, ne demonstrează, zi de zi, că au preluat puterea numai ca să distrugă ţara aceasta. Complet.
Cel mai mult se pare că nu-i suportă pe vârstnici pe care îi tratează ca pe o povară. Nu le-au mărit pensiile, nu le mai oferă niciun sprijin pentru traiul de zi cu zi şi, mai nou, au amânat şi RECALCULAREA pensiilor pentru 2024-2025. Numai că, atunci, zeci de mii de pensionari NU vor mai fi printre noi ca să se bucure de efectele măsurii cu pricina. Umilinţă şi batjocură! La astea îi supun pe părinţii şi pe bunicii noştri cei de la PNL şi USR!
Nu îi interesează nici soarta a jumătate de milion de români care vor rămâne fără CURENT ELECTRIC! În România Secolului 21, oamenii sunt siliți să se întoarcă la opaiț, deoarece nu pot face față prețurilor sălbatice rezultate din liberalizarea nesăbuită a energiei, decisă de guvernele lui Iohannis.
Nici copiii nu sunt pe placul celor din Guvernul PNL-USR. Elevii i-au făcut dosar penal ministrului Cîmpeanu, pentru încălcarea legii în cazul transportului acestora. Este o premieră! În plus, tot PNL şi USR le-au îngheţat alocaţiile tuturor copiilor şi nici nu oferă vreu leu familiilor defavorizate pentru a combate fenomenul abandonului şcolar. Dar ei vorbesc despre „România Educată” şi despre „România Normală”. Sigur, n-au spus şi pentru cine va fi bine, dacă ajung ei să conducă!
Minciuni, ilegalităţi, austeritate, umilinţă şi bătaie de joc. Acestea sunt singurele lucruri de care se „bucură” românii aflaţi sub #biciul celor din gaşca de dreapta.


Publicat  :  iulie 21, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare