Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: I-aţi minţit cu neruşinare pe români şi aţi pus mâna pe ţara asta ca s-o prăduiţi!

Marian Mina

Aţi strigat „hoţii”, în timp ce VOI furaţi pe rupte! I-aţi minţit cu neruşinare pe români şi aţi pus mâna pe ţara asta ca s-o prăduiţi! Cum vă place sunetul de #cătuşe, USR-işti? Ar trebui să vă obişnuiţi pentru că, încet, încet, se pare că doar pe ăsta o să-l mai auziţi.
Deocamdată, v-au cam prins în Sectorul 1, dar sunt convins că lucrurile nu se vor opri aici. Clotilde Armand NU avea ce să caute în camera în care se numărau voturile de la localele de anul trecut!clotideNU avea voie să pună mâna pe vreun buletin de vot sau să dea indicaţii celor care le numărau. Nu cred că poate exista dovadă mai clară că alegerile de acolo au fost #fraudate cu tupeu! Astfel, USR-ista Armand NU are ce să caute nici la primărie şi nici în libertate, după cum se prezintă situaţia. Deci, la PUŞCĂRIE cu dumneata, madame, că şi-aşa ai făcut prăpăd în #Bucureşti!
De altfel, tu şi colegii tăi USR-işti faceţi prăpăd peste tot pe unde v-aţi întins tentaculele, prin toate ministerele care v-au fost date drept ofrandă pentru toată „agitaţia” voastră: Sănătate, Transporturi, Fonduri Europene, Justiţie, Economie. Le-aţi pus la pământ, în mai puţin de un an de când v-aţi cocoţat, pe sacii de voturi, iată, în fruntea României!
Aţi venit doar ca să furaţi de la oameni amărâţi şi să vă îmbuibaţi voi şi prietenii voştri! Aţi călcat pe cadavre ca să prindeţi ciolanul şi v-aţi jucat de-a v-aţi ascunselea cu buletinele de voturi, în noaptea alegerilor. Vă daţi seama cum au „câştigat” ăştia în toată #România?
Hoţi, ipocriţi, mincinoşi, jefuitori- asta sunteţi şi vă trimitem acolo unde vă este este locul: mai întâi la PUŞCĂRIE şi apoi la lada de gunoi a istoriei


Publicat  :  august 7, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare