Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: ” Haideţi, domnule Iohannis, să îi priviţi în ochi şi să le zâmbiţi şi giurgiuvenilor pe care îi pedepsiţi din ambiţii politice!”

Johannis -comana

Unde-i frumos, sigur şi linişte chiar şi domnului Iohannis îi place. Normal. Am văzut că a venit, azi, la Comana, ca să se plimbe cu bărcuţa şi să stea frumos la poze. Am auzit că i-a plăcut mult la Comana domnului preşedinte, înseamnă că apreciază #realizările ECHIPEI #PSD, din ultimii 8 ani, în comuna menţionată.
Nu ştiu dacă cei din PNL Giurgiu i-au spus şi că parlamentarii LOR au votat #împotriva unui amendament pe care l-am depus la bugetul naţional, cu privire la un proiect foarte important pentru Comana! Probabil că nici nu contează.
Apoi, credeam că domnul preşedinte a venit la Giurgiu ca să facă dreptate în cazul directorului Direcţiei Silvice Giurgiu, Viorel Mitroi, hărţuit în permanenţă de către PNL Giurgiu şi central, poate-poate reuşesc să-l înlăture, domnul Mitroi fiind unul dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniu din toată ţara! Ce s-a întâmplat, însă, la Comana? Vorbă multă şi lungă, generalităţi despre efectele schimbărilor climatice, plus multe promisiuni că OR SĂ facă şi… cam atât.
Mi-ar fi plăcut să îl văd pe domnul preşedinte aşa de implicat şi activ mai ales în timpul inundaţiilor. Nu l-am văzut să meargă în zonele afectate de viituri, să le spună oamenilor ce va face guvernul lui concret pentru cei care au rămas fără case! Mi-ar plăcea să meargă domnul Iohannis, împreună cu PNL-iştii dumnealui, şi în alte comune din judeţul #Giurgiu, acolo unde partidul său a întors spatele locuitorilor, doar pentru că primarul nu a trecut la ei.
Haideţi, domnule Iohannis, să îi priviţi în ochi şi să le zâmbiţi şi giurgiuvenilor pe care îi pedepsiţi din ambiţii politice! Haideţi să le spuneţi de ce nu primesc bani nici la rectificare pentru proiecte atât de importante, pentru drumuri, şcoli, dispensare, chiar pentru proiecte de mediu! Dacă veniţi, vă dăm şi bărcuţă, bicicletă, trotinetă, căruţă, ce doriţi dumneavoastră ca să daţi bine în poze!


Publicat  :  august 4, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare