Predare de ştafetă la Organizaţia Municipală ALDE

Candea-VladuAteneul ” Nicolae Bălănescu ” a găzduit joi, 23 noiembrie, Adunarea generală de alegeri la Organizaţia Municipală ALDE Giurgiu. Cu un singur candidat la funcţia de preşedinte, Adrian Cândea, alegerile s-au desfăşurat într-o atmosferă relaxantă, fără mari mize.
De remarcat:
1. Accentul pus de către toţi cei care au luat cuvântul pe faptul că ALDE este în acest moment a doua formaţiune politică din Giurgiu.
2. Preşedintele Toma Petcu a ieşit pentru prima oară public şi a declarat că are în intenţie să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu.
În rest, formalismele unor alegeri interne de partid.Plan general

Daniel Chiţoiu, secretarul general ALDE, a felicitat organizaţia Giurgiu pentru rezultatele reuşite, declarându-se un susţinător al giurgiuvenilor:
” ALDE Giurgiu este organizaţia mea de suflet. Atunci când am pornit în acest proiect, m-am bazat foarte mult pe giurgiuveni. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate. Îmi doresc ca la alegerile din 2020 ALDE Giurgiu să fie ce a fost PNL-ul în 2008. ALDE Giurgiu este un model pentru celelalte organizaţii din ţară”Mina-Toma

Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a evidenţiat buna colaborare pe care o are cu liberal democraţii giurgiuvenii:

„Pentru mine este o onoare să fiu în această seară alături de dumneavoastră. Îl felicit pe preşedintele Toma Petcu pentru munca depusă şi pentru echipă pe care a reuşit să o formeze la Giurgiu. ALDE este singura formaţiune politică care duce mai departe doctrina liberală. PSD şi ALDE colaborează foarte bine în judeţul Giurgiu, iar consilierii judeţeni ALDE au sprijinit întotdeauna proiectele pe care le avem pentru dezvoltarea acestui judeţ. Sunt prieten de peste 20 de ani cu Adrian Cândea, este cu siguranţă liderul de care aveaţi nevoie. ”
Liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu, şi-a anunţat în premier intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu:

” Uşor, uşor, ALDE la Giurgiu începe să se structureze, atât la nivelul municipiului Giurgiu, cât şi în judeţ. În acest moment suntem de departe cea de-a doua forţă politică din Giurgiu. Obiectivul nostru peste doi ani şi jumătate este să câştigăm primăria Giurgiu.
Nu vă ascund faptul că iau în calcul să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu, pentru că de aici am plecat şi consider că experienţa pe care o am o pot folosi pentru giurgiuveni”
La predare de ştafetă, Alexandru Vladu, cel care a reuşit să ducă organizaţia Giurgiu pe primul loc în ţară, a cerut viitorului preşedinte să aibă grijă de toată munca depusă până în prezent:Alexandru Vladu

” Vreau să vă mulţumesc că aţi fost în toată această perioadă alături de mine şi de ALDE. La alegerile parlamentare, organizaţia municipală ALDE a fost singura din ţara care a bătut PNL-ul.
Domnului viitor preşedinte, Adrian Cândea, vreau să-i spun să nu uite că are o organizaţie puternică, formată din oameni pregătiţi şi de calitate.
Adrian, te asigur că o să ai tot sprijinul meu, avem mult de muncă.”Adrian candea

” Am venit în ALDE în urmă cu trei ani. A fost prima mea opţiune politică. A fost o perioadă dificilă, în care lumea ne întreba: cine este ALDE? Cunoscut era doar preşedintele Tariceanu.
În acest moment, situaţia este alta. Suntem o formaţiune cunoscută, puternică. Acest lucru ne obligă. Suntem a doua forţă politică din judeţul Giurgiu. Îmi doresc să devenim prima”, şi-a trasat noul preşedinte, Adrian Cândea, principalul obiectiv al mandatului.

Din 210 voturi valabil exprimate, Adrian Cândea a fost votat de către 192 reprezentanţi, un procent de 91,42%.
Pentru posturile de vicepreşedinte au fost aleşi:
1. Aurel Ciumberică
2.Vasile Guşatu
3.Alexandru Vladu
4.Ionel Muscalu
5.Gheorghe Gâdea
6.Niculae Stoian
7.Alin Dumitru


Publicat  :  noiembrie 24, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare