Poliţiştii locali ” vegheşte ” să munceşte pompierii

p-localaPoliţia Locală Giurgiu, o instituţie struţo cămilă, ai căror angajaţi nu prea ştiu cu ce se ocupă (nu este vina lor, ci a legilor româneşti), încearcă cu disperare, prin tot felul de informări să demonstreze că are obiectul muncii şi nu taie aiurea frunze la câini, pe banii cetăţenilor. Un fel de organ, teoretic bun la orice, practic, inutil.
Marţi noaptea, în plin cod galben, poliţiştii locali au considerat că cel mai bun rol pe care-l pot juca este acela de agenţi constatatori, că doar era ploaie şi vreme rea:

” În jurul orei 18.25 dispecerul DPLG a transmis echipajului Siguranţa Rutieră să se deplaseze în zona Spitalului Jud. Giurgiu, acolo unde, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un copac s-a rupt și a căzut peste un autoturism. La fața locului poliţiştii locali au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind găsit un echipaj al ISU Giurgiu, care acționa pentru tăierea copacului, la aproximativ 1,50 m de la sol. Autoturismul, marca Ford a fost avariat ușor. „
În traducere, poliţiştii locali au mers să constate că cei de la ISU Giurgiu muncesc de zor.
I-a mai urmărit puţin prin oraş, unde au depistat că, pe strada Soarelui, cei de la ISU i-ar trudesc, la degajarea arborilor.
Poveştile poliţiştilor locali, continuă, cu o plimbare de seară, prin oraşul Giurgiu, în vreme de ploaie.
Au văzut, au constatat şi au plecat. Poate la o pândă, specifică, ceva?
Şi, uite aşa, Garcea „pândeşte ” şi ” vegheşte ” ca alţii să munceşte!


Publicat  :  octombrie 25, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare