Politicienii au decis: 1500 de familii din Giurgiu trebuie să ţină Post Negru de Paşte!

aj

Consilierii judeţeni au votat în şedinţa de luni, 18 aprilie, acordarea unor ajutoare financiare pentru aproximativ 1500 de giurgiuveni.

Doar o parte dintre aceştia au reuşit să-şi ridice sprijinele financiare, deoarece noul prefect Zorinel a atacat hotărârea de consiliu în contencios administrativ, iar plata ajutoarelor a fost sistată începând de miercuri, ora 15.
Într-o conferinţă de presă, Vasile Mustăţea, preşedintele Consiliului judeţean s-a arătat indignat de această decizie:
„Ieri a apărut în presă o declaraţiei a deputatei Liliana Ciobanu care acuza faptul că aceste ajutoare au fost acordate politic, că la Giurgiu este o luptă aprigă între ALDE şi PSRO. Fals, eu nu sunt membru ALDE, sunt vicepreşedinte PNL. Doi consilieri judeţeni, Constantin Ciobanu şi Liliana Buga au făcut o solicitare către instituţia prefectului, în care solicită să atace în instanţă hotărârea noastră. Prefectul, fără să mai aştepte ca noi să depunem documentaţia necesară, s-a conformat imediat.
Ajutoare financiare au fost acordate şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi cu alte ocazii, pentru că lumea este săracă. Cu toate „bubele” ei, fostul prefect Nina Carmen Crisu a înţeles utilitatea acestor ajutoare, nu a fost atât de lipsită de umanitate încât să semneze pentru a lua mâncare de pe masa de sărbători unor oameni amărâţi „.
În finalul conferinţei de presă, Vasile Mustăţea, a acuzat aproape întreaga politică că a uitat de oameni:
„Sunt oameni bolnavi de cancer, cu boli grave care beneficiau de aceste ajutoare. Sunt familii care nu au ce să pună pe masa de Paşte. Nu candidez pentru nicio funcţie, nu am niciun interes politic
M-am gândit doar la oamenii amărâţi. Îmbuibaţii, îmbogăţiţii pe nedrept nu înţeleg şi nu cred că sunt oameni care nu au nici ce să mănânce „.
Vasile Mustăţea, a mai precizat că urmează să aibă o discuţie cu prefectul Zorinel Niculcea, în cadrul căreia o să încerce să-l convingă să-şi retragă acţiunea din instanţă.


Publicat  :  aprilie 21, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare