PNL-ul şi-a anunţat candidatul pentru funcţia de primar la Valea Dragului

RANDUNICA1

În cadrul seriilor de întâlniri pe care conducerea PNL Giurgiu le desfăşoară în teritoriu, co-preşedintele Raluca Surdu, vicepreşedintele Marian Măroiu şi secretarul general Remus Găină au avut joi, 5 martie o întâlnire cu membrii organizaţiei PNL din comuna Valea Dragului.

RANDUNICA2 (5)

Cu acest prilej a fost anunţat şi candidatul pe care PNL-ul îl susţine pentru funcţia de primar la alegerile din 2016: este vorba despre Dragne Chiriţă, primar al comunei până în anul 2012.
Într-un dialog cu locuitorii din comună, Raluca Surdu s-a arătat convinsă de faptul că din 2016 Valea Dragului va avea un primar din partea PNL:

RANDUNICA2 (1)

„Mă simt aici ca acasă, comuna voastră este la limita colegiului meu, ne despart doar câţiva km. Sunt fericită, că domnul Dragne Chiriţă a reuşit să adune în jurul său o echipă adevărată. Am venit aici să ne cunoaştem, să vă spun că o să-l susţinem cu tot ce putem pe viitorul primar, deoarece dacă şi noi vom fi serioşi, de dumneavoastră nu mă îndoiesc, vom câştiga cu siguranţă primăria de la Valea Dragului.

Aveţi în faţa dumneavoastră un om care a ştiut ce trebuie să facă atunci când a fost primar, nu şi-a dorit să ia primăria doar pentru el şi acoliţii săi.
Atunci când va fi momentul să ascuţim săbiile şi să purtăm puşca în spate, la modul figurat mă refer, dumneavoastră alături de noi vom ieşi pe străzi şi vom scoate primar candidatul PNL. „

RANDUNICA2 (4)

Vicepreşedintele Marian Măroiu a cerut seriozitate, o bună organizare a activităţii pentru perioada următoare şi o responsabilizare a importanţei fiecărui vot exprimat: „Vă rog ca în 2016 să nu mai greşiţi din nou. Să nu mai vină la voi actualul primar cu bănuţi în ziua votului şi să vă păcălească.

La câte lucruri bune a făcut pentru aceasta comună, nu mă aşteptam ca Dragne Chiriţă să piardă alegerile din 2012.
Trebuie să ne organizăm încă de pe acum, cu toţii ştim că Mototolea are foarte mulţi bani şi doar printr-o foarte bună organizare vom reuşi să-l oprim”.

RANDUNICA2 (2)

Şi candidatul PNL a scos în evidenţă abuzurile actualului primar şi faptul că în ultimii 3 ani în localitatea Valea Dragului nu s-a mai realizat nimic: „Am plecat în anul 2012 de la primărie şi observ că Mototolea nu a fost în stare să facă nimic, nici cel puţin să finalizeze proiectele începute de mine.

În timpul mandatului meu am asfaltat aproape toate străzile, am făcut şcoli, am reabilitat întreaga reţea electrică din localitate, am construit un after school, de care toţi copii din comună trebuia să beneficieze. Cei ce conduc acum au furat maşinile de spălat, calculatoarele, televizoarele, au distrus acest centru. A mai rămas doar clădirea şi aceea construită de mine.

RANDUNICA2 (3)

Eu am curajul să merg cu capul sus prin comună, oare Mototolea poate face acelaşi lucru?
Sunt hotărât să mergem să ne batem pentru drepturile noastre, primăria să fie a oamenilor. Să putem să ne dezvolta. Am puterea să mă confrunt cu oricine, nu îmi este frică. Acum s-a unit PNL-ul cu PD-ul, va fi un singur candidat, mult mai puternic şi mai susţinut.” a mai declarat Dragne Chiriţă.

Claudiu Cimpoeru, Cristina Rotaru

RANDUNICAa


Publicat  :  martie 6, 2015

Related Articles

4 comentarii

 1. Ninel

  Geniala alegere,HA HA HA !!!

 2. yooo

  Desteapta alegere….sunteti o adunatura de puscariasi….ati gasit pe cine sa alegeti primar la valea dragului….nu i-a ajuns cat a furat din fonduri europene si nu numai…..la valea dragului nu trebuie after school momentan…trebuie apa curenta..canalizare si gaze oameni buni…

 3. yooo

  Desteapta alegere….sunteti o adunatura de puscariasi….ati gasit pe cine sa alegeti primar la valea dragului….nu i-a ajuns cat a furat din fonduri europene si nu numai…..la valea dragului nu trebuie after school momentan…trebuie apa curenta..canalizare si gaze oameni buni…si..apropo..reteaua electrica unde a fost schimbata??!!! Totul a fost facut preferential…in centrul comunei pica reteaua electrica la fiecare adiere mai puternica de vant…suntem de tot rasul ..nimeni nu face nimic..toti trag numai in ograda lui….poate asa…
  .cu noul mandat…. isi rezolva si problemele juridice…probabil sechestrul pus pe casa dumnealui a fost achitat cu banii din sudoarea fruntii..si pe munca cinstita din colectare fier vechi….. rusine sa va fie aveti tupeul de a-l critica pe mototolea..nici unul nu merita scaunul de primar al comunei….vrem oameni demni de functii de conducere ..nu oameni certati cu legea..acesta este si motivul alegerii noului presedinte al tarii…sa ajute la o Romanie mai buna

  • cradu301

   Ai dreptate dleYOOO,acest individ DRAGNE CHIRITA este un penal si infractor !Cu certitudine este executat silit in n… procese,a profitat permanent de buna credinta a tuturor celor cu care a intrat in contact!Inselaciunea il caracterizeaza!Un ordinar ,un escroc nenorocit,se vrea iarasi primar penalul!!!

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare