PNL: Majoritatea giurgiuvenilor s-au hotărât: Adrian Anghelescu este soluția dezvoltării municipiului Giurgiu

1În dialogul purtat în ultimele două zile cu cetățenii din cartierul Policlinica, strada Nicolae Titulescu și cartierul Tineretului, giurgiuvenii și-au arătat susținerea pentru candidatul PNL, Adrian Anghelescu. Cinstea și corectitudinea, adevărul susținut cu toate ocaziile, carisma lui și experiența de viață, sunt atuurile pe care giurgiuvenii le apreciază la candidatul PNL pentru cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Giurgiu.2

Valul de simpatie arătat de giurgiuveni, îi mobilizează pe membrii PNL să facă o campanile electorală curată, bazată pe adevăr și realizări palpabile și durabile.

3Giurgiuvenii sunt mândri de reabilitarea simbolului istoric al orașului, Cetatea lui Mircea cel Bătrân, de eficientizarea traficului în oraș, de scoaterea tirurilor în afara orașului, de creșterea calității actului educativ, totodată, arătându-se mulțumiți de modul în care Adrian Anghelescu gospodărește orașul.

Noi nu avem nevoie de drone, ca să știm că oricât ar încerca unii candidați, să înșele electoratul, Giurgiu gândește bine și votează cu inima.

4Concluzia este clară: giurgiuvenii s-au convins că Giurgiu trebuie să continue pe calea dezvoltării și a modernizării, iar în data de 9 iunie votează pentru continuitate.

Articol:
– Comandat de Partidul Naţional Liberal (PNL) Giurgiu
– Realizat şi executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar: 21240015


Publicat  :  iunie 6, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare