Participare de succes pentru Zona Liberă Giurgiu la TransLogistica România

TransLogistica

În perioada 19-21 septembrie, în Complexul Romexpo din Bucureşti, s-a desfăşurat ediţia a II-a a Expoziției Internaționale de Transport și Logistică, TransLogistica România.
La ediţia din acest an au participat 93 de expozanţi, unul dintre standuri fiind al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA.
După 11 ani, Zona Liberă Giurgiu a participat la un eveniment de afaceri dedicat companiilor care își doresc să-și dezvolte serviciile din domeniul logisticii, transportului și expediției interne și internaționale.
George Pălălău, directorului general al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA, consideră că evenimentul a fost un succes, stabilindu-se cu această ocazie mai oportunităţi de parteneriate de afaceri:George Palalau 2
” Chiar astăzi de dimineaţă am avut o şedinţă de analiză cu cei care ne-au reprezentat la acest eveniment și pot spune că feedback-ul este unul pozitiv.
În cele trei zile de expoziţie au fost peste 2 mii de vizitatori, publicul fiind unul specializat și interesat.
Cu această ocazie, am stabilit mai multe contacte cu agenţi economici interesaţi de o colaborare cu Administraţia Zonei Libere Giurgiu SA.
Printre altele, este vorba despre o societate comercială din Constanţa care este interesată de operaţiuni de descărcare în perimetrul cheului Zonei Libere Giurgiu, o firmă de asamblare componente electronice, un importator de motostivuitoare, avem şi un posibil partener din Turcia.
Bineînţeles, în cadrul unor astfel de evenimente se stabilesc contactele de principiu, urmând ca în perioada următoare să trecem la discuţiile aplicate”, spune directorului general al SC Administrația Zonei Libere Giurgiu SA.


Publicat  :  septembrie 22, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare