O VIAȚĂ CÂT UN CENTENAR

centenar

  Luni, 9 iulie 2018, în cadrul campanie „O Viață Cât Un Centenar”, inițiată de către Ministerul Afacerilor Interne, la sediul Instituției Prefectului Giurgiu a fost organizată o ceremonie de înmânare a simbolurilor naționale colonelului în rezervă Ioan Cioară, giurgiuveanul care anul acesta a împlinit 100 de ani.

La eveniment au participat prefectul județului Giurgiu, Nina Carmen Crișu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, comisar șef Cătălin Țone, Inspectorul șef al I.S.U. Giurgiu, colonelul Emil Apostol, Inspectorul șef al I.J.J. Giurgiu, colonel Daniel Rușanu și comisarul Adrian Maruşca, șef birou în cadrul I.T.P.F. Giurgiu.

Au fost momente emoționante în care colonelul Ioan Cioară a depănat amintiri din viața lui tumultoasă, în care a participat la război şi a fost luat prizonier, fiind lovit la picior de o schijă.

Activitatea de astăzi este ultima etapă a campaniei „O Viață Cât Un Centenar” desfășurată la Giurgiu, în primele două etape fiind sărbătorite la domiciliu doamnele centenare Frosa şi Stanca, din comuna Crevedia Mare, respectiv Gostinari.


Publicat  :  iulie 9, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare