Numeroase proiecte în derulare şi de perspectivă la Primăria Comunei Adunaţii Copăceni

Dan Rusu 1

  Chiar dacă este perioada concediilor şi vremea este caniculară, administraţia locală din comuna Adunaţii Copăceni continuă derularea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii din comună şi îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor.
 Câteva dintre proiectele aflate în desfăşurare în comuna Adunaţii Copăceni şi stadiul implementării acestora sunt prezentate de către edilul comunei, Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:

” După cum ați văzut, au trecut 20 de zile de la ultima informare asupra activităților pe care le desfăşurăm. Aceasta pentru că în ultimul timp  am avut foarte multe proiecte în desfăşurare iar implicarea totală nu ne-a permis să facem nici măcar o postare. Adunatii Copaceni 2
Proiectele de care vorbeam sunt legate de bună desfăşurare a activităţilor comunei.
Se lucrează la :
– ansamblul de locuinţe sociale
-extinderea reţelei de gaze
-montarea staţiilor de pompare la canalizarea din satul Dârăşti Vlaşca
-pregătirea pentru asfaltare a străzii Lunca Argeşului din Adunații Copăceni
-amenajarea frontului de lucru pentru construirea sălii de sport în curtea Şcolii Nr. 1
-igienizarea şcolilor din comună
-amenajarea stadionului din Adunații Copăceni
-igienizarea tuturor străzilor cu angajații Primăriei
-montarea oglinzilor de trafic în zonele periculoaseAdunatii Copaceni 3
Sunt unele persoane care şi-au achiziționat terenuri în plin câmp pentru construcția unei case fără să țină cont de lipsa utilităților în acele locații. Primăria a depus toate eforturile pentru a le asigura cele mai bune condiții dar unii, din obrăznicie, după efectuarea lucrărilor de extindere a utilităților se plâng de lucruri minore care nu pot fi remediate decât de natură ( reaşezarea straturilor de pământ ).
Alții, de asemenea, sub umbrelă faptului că îşi plătesc taxele ( exemplul unei doamne care plăteşte 35 lei, sumă ce nu acoperă nici măcar consumul becului stradal din poartă !!!) , clamează imperativ ca Primăria să îi măture şi la poartă!


Publicat  :  iulie 20, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare