Numele persoanei reţinute pentru crima de la Policlinică !

agresorul

Luni, 13 august a.c., în jurul orei 18.15 polițiștii giurgiuveni au primit, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un apel prin care erau informați că un tânăr înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu și ulterior a decedat.

404178_102723646557838_894153624_nDin primele cercetări efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, a reieșit faptul că tânărul de 22 de ani a fost înjunghiat mortal cu un obiect tăietor înțepător în zona abdominală de un alt giurgiuvean în vârstă de 22 ani în urma unui conflict spontan.

În cauză a fost întocmit dosar penal și a fost reținut tânărul de 22 de ani, din Giurgiu, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.”, acesta este comunicatul de presă emis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu, despre crimă abominabilă de seară trecută.
Dincolo de vorbe, giurgiuvenii vor un nume, o imagine a agresorului şi o explicaţie pentru cele întâmplate.
Tânărul reţinut pentru omor se numeşte Dincă Florin Marius, zis Finutzu, în vârstă de 23 de ani, fără ocupaţie. Acesta a fost însoţit de 3 complici (numele lor sunt cele prezentate de către giurgiuveni pe paginile de socializare), cercetaţi în stare de libertate.
Se pare că victima se cunoştea cu agresorii şi între aceştia a izbucnit un conflict pe bulevardul CFR.
Florin Bujan a plecat să-şi anunţe tatăl, Pepy, fost angajat agent de pază la Nova Force, despre cele întâmplate, acesta aflându-se undeva aproape de bariera Alexandriei.
Fiind urmăriţi, conflictul a reizbucnit în spatele blocurilor de la Policlinica. Florin a fost înjunghiat de către Finutzu, în timp ce tatăl acestuia era lovit de către complicii acestuia.
O singură lovitură de cuţit, care a afectat splina, ficatul şi rinichii, a fost suficient pentru uciderea acestuia. Trei dintre agresori au fost identificaţi şi reţinuţi încă din seara zilei de 13 august, în comun Oinacu, unde au fugit la locuinţa unuia dintre ei.
După audieri, Dincă Florin a fost reţinut, ceilalţi sunt cercetaţi în stare de libertate. O decizie a procurorului, care ridică numeroase semne de întrebare, deoarece poate schimba esenţial bunul mers al anchetei aflate în derulare.
Este important de menţionat că în acest caz se vorbeşte despre etnobotanice şi dealeri de droguri.
Vom reveni!


Publicat  :  august 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare