Noul subprefect al judeţului Giurgiu, Mirel Brăgaru, a depus jurământul de învestire

bragaru 3

 

În prezenţa reprezentantului guvernului, Virgil Guran, consilier de stat pentru ordine publică şi siguranţa cetăţeanului, noul subprefect al judeţului Giurgiu, Mirel Brăgaru, a depus luni, 23 decembrie, jurământul de învestire.
La ceremonie au participat parlamentari de Giurgiu, prefectul Aneta Matei, primari şi directori ai serviciilor publice deconcentrate.

„Vreau să vă asigur că întreaga mea activitate va fi ghidată de respectarea literei şi spiritului legii, lucru pe care-l aştept şi de la persoanele alături de care voi lucra.
În al doilea rând, voi avea mereu în vedere faptul că funcţiile publice presupun servirea interesului general. În acest sens, voi sancţiona orice exces de putere din partea autorităţilor administraţiei publice de care voi răspunde, deoarece drepturile, libertăţile şi interesele persoanelor sunt esenţiale.
Vreau să vă asigur de deschiderea pe care o am pentru dialogul cu toţi reprezentanţii autorităţilor publice în vederea stabilirii unor raporturi caracterizate de imparţialitate şi corectitudine.
Vreau să mulţumesc la final guvernului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o”, a declarat subprefectul Mirel Brăgaru, după ce a depus jurământul.


Publicat  :  decembrie 23, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare