Noul subprefect al judeţului Giurgiu a depus jurământul de învestitură

investire subprefectAdriana Puțaru, noul subprefect al județului Giurgiu, a depus luni, 9 octombrie, jurământul la învestirea în funcție, în cadrul unei ceremonii găzduite în sala de ședințe a prefecturii Giurgiu.
Gheorghe Teodor, directorul Direcției generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost cel care care a oficializat numirea.
La manifestare au participat: prefectul, Nina Carmen Crișu, președintele Consiliului județean, Marian Mina, deputatul Elena Dinu, șefi de deconcentrate şi mai mulţi primari din judeţ.adriana putaru
” Nu ascund faptul că sunt emoţionată. Este un privilegiu şi o onoare să fiu subprefect al judeţului Giurgiu. Sunt conştientă că este o mare responsabilitate, pe care o voi îndeplini cu succes. Instituţia Prefectului va fi un garant al respectării Constituţiei şi al legilor.”, a declarat noul subprefect, Adriana Puțaru.
” De astăzi, la Giurgiu, începe era matriarhatului. Lucrez de mult timp cu Adriana, îi ştiu capacitatea şi puterea de muncă. Este de un real ajutor pentru mine, iar acest lucru sper să se vadă şi la nivelul judeţului”, a spus Nina Carmen Crişu
„Sunt puţin nostalgica, pentru că am petrecut mult timp în această instituţie. Cunosc oamenii din prefectura şi ştiu că sunt de nădejde.
Am mare încredere că două doamne la conducerea judeţului vor şti să demonstreze că femeile sunt foarte puternice şi hotărâte „, a spus în intervenţia sa, Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.


Publicat  :  octombrie 9, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare