Noul medic oncolog s-a alăturat colectivului de la Spitalul judeţean Giurgiu

doctor Alina BratuÎncepând de astăzi, 18.07.2018, un nou doctor şi-a început activitatea în cadrul Cabinetului ambulatoriu de spitalizare de zi Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Medicul Alina Cătălina Bratu a ales ca specializare Oncologia şi-a desfăşurat activitatea de rezidenţiat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, din Bucureşti.
“Pacienţii Secţiei Oncologie sunt persoane cu o patologie medicală complexă, care au nevoie, pe lângă tratamentul pe care îl urmează, de o îngrijire şi o atenţie deosebită, pentru a preveni sau reduce, pe cât posibil, reacţiile apărute odată cu administrarea medicamentaţiei. De asemenea, consider că foarte importantă este susţinerea morală de care aceştia au nevoie. Am ales să urmez această carieră pentru că îmi doresc să fiu alături de pacienţii mei în această călătorie, să ajut la creşterea calităţii vieţii lor şi a speranţei de viaţă”, a declarat Alina Cătălina Bratu.
Doctorul Alina Bratu a subliniat importanţa dezvoltării unei bune colaborări între secţiile medicale şi chirurgicale, pe fiecare specializare în parte. Acest lucru este esenţial în tratarea bolnavilor Cabinetului ambulatoriu Oncologie, deoarece tratamentul pentru aceşti pacienţi este unul complex şi trebuie adaptat de la caz la caz, pentru ca rezultatele să fie cele pe care le dorim.
“Este important ca pacienţii să înţeleagă totuşi că acest drum la care pornim împreună va demara cu o perioadă de adaptare, în care îi voi cunoaşte pe fiecare în parte, le voi evalua starea de sănătate pentru ca drumul pe care îl vom parcurge apoi împreună pentru tratarea afecţiunilor să fie unul de success şi să ne aducă rezultatele cele mai bune”, a mai spus medicul Alina Bratu.


Publicat  :  iulie 18, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare