Noi amănunte din şedinţa PNL Giurgiu: Dan Motreanu, supărat că nu este sprijinit suficient de Orban

1

Dan Motreanu i-a anunţat pe liberalii giurgiuveni, sâmbătă 4 ianuarie, că renunţă la conducerea organizatei judeţene.
Principalul motiv invocat de Dan Motreanu îl reprezintă conflictele permanente dintre persoanele cu funcţii de conducere în cadrul PNL Giurgiu.
Chiar la şedinţa de sâmbătă a existat un schimb dur de replici între Ionel Dinu şi Viorel Iosif, primarul comunei Săbăreni.
” Primarul de la Săbăreni are o problemă cu mine de ani de zile. Şi la şedinţa de sâmbătă m-a provocat, eu doar i-am răspuns. De data această chiar am fost cuminte„, spune Ionel Dinu.
Dan Motreanu s-a arătat nemulţumit şi de faptul că organizaţia Giurgiu nu este sprijinită de conducerea de la Bucureşti. Acesta a adus drept argument faptul că funcţia de prefect a fost dată celor de la ALDE, iar PNL-ul nu reuşeşte să-şi numească oamenii la conducerea deconcentratelor. Mai mult, Motreanu i-a anunţat pe liberali ca PMP-ul are promise conducerea a trei instituţii, printre care şi Garda de Mediu.
Rectificare bugetară de la sfârşitul anului a fost o altă nemulţumire a lui Motreanu: ” Guvernul a dat bani la primarii PSD, iar primarii noştri au primit foarte puţini. Cum pot eu să-i conving pe primari să vină la PNL, dacă ei primesc în continuare bani, ca şi cum ar fi la guvernare „, ar fi spus liderul PNL.
Dan Motreanu a concluzionat că este aproape imposibil să fie obţinut un rezultat bun la viitoarele alegerile locale fără un sprijin consistent din partea conducerii centrale, în condiţiile în care PNL-ul se luptă cu PSD şi ALDE care au la Giurgiu cele mai puternice organizaţii din ţară.
” Din nefericire, în PNL Giurgiu  nu există o echipă, ci doar conflicte personale”, a mai spus Motreanu.
Această idee este susţinută şi de către Ionel Dinu:
” După plecarea lui Dan Motreanu, dacă nu este numit imediat un nou preşedinte, o să fie un haos în organizaţie. Ce ne certam noi până acum, dar să vezi de mâine ce o să fie.
   Eu fac un apel către toţi colegii să terminăm cât mai repede cu animozităţile şi să trecem cât mai repede la treabă”, a mai declarat Ionel Dinu.


Publicat  :  ianuarie 5, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare