Niculae Bădălău: Mă raliez declarației comune a colegilor mei, un demers întru totul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil.

niculae Badalau

„Suntem cu toții datori să facem o analiză onestă și deschisă a situației în care a ajuns Partidul Social Democrat și să punem degetul pe rană, pentru că în politică nu e loc nici de sentimente, nici de resentimente.
Totodată, consider că, dacă scrisoare pe care am transmis-o către liderii partidului în cadrul şedinţei Comitetului executiv din ianuarie ar fi fost discutată, nu ne-am mai fi aflat astăzi în acest impas.
Suntem vulnerabili, ca partid și ca guvern, pentru că avem un lider vulnerabil, care atât prin situația sa juridică, cât și prin modul său de acțiune din ultima perioadă, a atras asupra PSD oprobriul unei însemnate părți a societății românești.
PSD este un partid care guvernează pentru oameni, și guvernează cu rezultate notabile. Este păcat ca din cauza unui context politic nefavorabil să fie minimalizate sau chiar puse în pericol proiectele majore din Programul de Guvernare pe baza căruia am câștigat alegerile.
Avem nevoie de clarificări, de decizii urgente, care să ne ajute să trecem peste acest moment și să rămânem uniți și coerenți în acțiunea noastră politică. „, este declaraţia senatorului Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, pe pagina personală de socializare.


Publicat  :  septembrie 19, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare