Niculae Bădălău: „ALDE Giurgiu seamănă din ce în ce mai mult cu fostul PDL „!

niculae badalauSenatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că devine din ce în ce mai greu ca PSD să aibă o administrare judeţeană şi chiar o guvernare împreună cu ALDE, el făcând această afirmaţie în contextul referirii la proiectul legislativ privind preluarea bălţii Hobaia în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu..
Liderul PSD spune că ALDE Giurgiu seamănă tot mai mult cu fostul PDL şi nu înţelege sprijinul pe care aceştia îl dau lui Dan Pasat şi nu comunităţii din Ogrezeni:

” Eu am explicat proiectul acesta de lege de la tribuna Parlamentului. Am discutat personal cu fiecare, le-am explicat ceea ce se întâmplă, că este o măsură benefică pentru judeţul Giurgiu, dar am avut o dezamăgire faţă de ALDE. Când a fost la vot, cei de la ALDE au ieşit din sală. Să le fie ruşine! O să am o discuţie cu domnul Toma Petcu şi cu domnul Tăriceanu, pentru că noi avem un parteneriat politic atât la nivel de guvern cât şi la nivelul judeţului Giurgiu”, a declarat Niculae Bădălău.
El a adăugat că nu i se pare normal ca filiala judeţeană ALDE să ia toate „tinichelele” băsiste care au făcut rău judeţului şi României.
” Este din ce în ce mai greu să avem o administrare judeţeană împreună, cred că şi o guvernare. ALDE Giurgiu seamănă din ce în ce mai mult cu fostul PDL. Cei de la ALDE Giurgiu i-au toate „tinichelele” băsiste din judeţ. Nu mă bag în politica lor de cadre, dar cred că devine din ce în ce mai nefrecventabilă discuţia cu ALDE la Giurgiu, dacă are o asemenea poziţie. Noi nu putem sta la aceeaşi masă cu Dan Pasat. Unii au mai fost asociaţi cu Pasat, ori au diferite relaţii.„, a mai afirmat senatorul Niculae Bădălău.


Publicat  :  mai 10, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare