Nicolae Florian a „bătut palma ” cu Răzvan Cuc

psd-2Anul viitor vom avea alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, iar 2020 este anul alegerilor locale şi parlamentare. Partidele şi politicienii giurgiuveni au început deja pregătirile pentru confruntările electorale.
Una dintre cele mai importante mutări a făcut-o în ultimele zile deputatul Răzvan Cuc, care, printr-un contract de publicitate, urmează să coordoneze de „facto” grupul de presă „Nova Force”.
Informaţia ne-a fost confirmată de către  Nicolae Florian, care s-a arătat dispus chiar să vândă divizia de media:
” Eu am avut o întâlnire cu Răzvan Cuc şi am încheiat un contract de publicitate pentru ziarul „Giurgiuveanul” şi „TV Giurgiu”, ce fac parte din grupul de presă „Nova Force „.
Este un contract pe persoană fizică cu Răzvan Cuc, prin care acesta poate să aibă o comunicare cu angajaţii şi să intervină în politica editorială. Este normal, din moment ce plăteşte, trebuie să vadă pentru ce plăteşte.
În acest moment nu am cu Răzvan încheiat un contract de vânzare cumpărare, dar nu este exclus să se întâmple şi acest lucru. Dacă Răzvan Cuc oferă un preţ bun, preia partea de media din firma „Nova Force”. Dacă altcineva vine cu o ofertă mai bună, atunci le vând lui.
Eu nu sunt om de media, nu mai pot să le susţin financiar, aşa că m-am decis să le vând. Cine oferă preţul cel mai bun, acela cumpăra.
Mi-a fost foarte greu să i-au această decizie, am pus foarte mult suflet în acest proiect, tocmai de accea am considerat că cineva trebuie să-l ducă mai departe „.
Contactat telefonic, deputatul PSD Răzvan Cuc a declarat doar:” Nu am preluat nimic”, refuzând să discute despre tranzacţia încheiată cu Nicolae Florian.


Publicat  :  martie 29, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare