Nicolae Barbu şi Nicolae Florian au petrecut împreună!

au petrecut +«mpreun-â!

A fost surprinzătoare ieşirea de săptămâna trecută a lui Nicolae Barbu, prin care a anunţat că o să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu. În primul rând pentru că nimeni nu se îndoia de acest lucru. În al doilea rând pentru că a spus de mai multe ori că are un proiect pe două mandate. Anunţul a dat impresia că a fost în primul rând un mesaj intern, pentru membrii PSD, o marcare a teritoriului în cadrul partidului.
Pe principiul „Dezbină şi conduce”, sau mai pe româneşte „Întărâtă-i drace, că și mie-mi place! „, preşedintele organizaţiei judeţene Niculae Badalau a menţinut permanent speranţa şi pentru alţi lideri PSD că pot fi, dacă sondajele îi avantajează, candidatii partidului la alegerile locale din 2016.
Principalul vizat este deputatul Nicolae Florian, ce îşi doreşte revanşa pentru „greşeală” din 2012.
Apoi, prin diferite semnale, un alt lider PSD a primit speranţa că are şanse să fie candidat, deoarece are o activitate intensă în cadrul organizaţiei şi o imagine foarte bună în rândul electoratului.
Pentru a opri toate aceste speculaţii Nicolae Barbu s-a grăbit şi şi-a anunţat candidatura, cu toate că nu este o doar o simplă decizie personală, el trebuie să fie desemnat drept candidat de către forurile statutare ale partidului.
Drept răspuns, la petrecerea de la sfârşitul săptămânii, prilejuită de botezul nepotului preşedintelui PSD, cine credeţi că au fost aşezaţi la aceiaşi masă? Nicolae Barbu şi Nicolae Florian, care au reuşit să trecă peste animozităţile din ultima vreme, pentru câteva ore fiind cei mai buni prieteni.

Claudiu Cimpoeru,Cristina Rotaru


Publicat  :  februarie 17, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare