Nicolae Barbu îl contrazice pe Niculae Bădălău: Cafeneaua lui Spoială nu poate fi închisă!

turn

La sfârşitul lunii martie senatorul Niculae Bădălău a adresat o interpelare către Ministerul Culturii prin care cerea să fie stopate lucrările de extinderea a construcţiei din jurul „Turnului Ceasornicului” cu o terasă acoperită şi o construcţie pe piloni de lemn.

De asemenea, senatorul PSD a solicitat:”formarea unei comisii care să verifice în ce măsură actuala construcţie respectă avizul dat de Ministerul Culturii, dar şi modul în care este respectată legea privind regimul monumentelor istorice.”

În cadrul conferinţei de presă de joi 16 aprilie, susţinută la sediul PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu a încercat să lămurească această problemă, din punctul de vedere al conducerii primăriei:
” Autorizaţiile de construcţii şi certificatele de urbanism pot fi semnate doar de către primar.

Când m-am întors din concediu, era într-o zi de joi, am găsit la mapa şi solicitarea firmei consilierului Gheorghe Spoială. Am semnat-o. Acum că el a decis să stopeze lucrările de extindere, este hotărârea lui.

Să nu aibă cineva impresia că sunt interesat să mai am un vot în Consiliul local de la Spoială, toată lumea ştie câte contre am cu el. Firma lui are însă un contract de concesionare cu primăria perfect legal. Contractul de concesionare este pe 49 de ani şi a fost făcut respectând legea.

Nu pot să intervin eu acum şi să-i anulez contractul, are toate avizele şi documentele necesare.
Că vrem, că nu vrem Conu’ este în legalitate şi nu are nimeni ce să-i facă”, a mai declarat primarul Nicolae Barbu.


Publicat  :  aprilie 17, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare