Mutu, muta şi cu tuta!

20170604_102947Pe principiul „tăcerea este de aur „, ori, „capul plecat sabia nu-l taie”, în ultimele luni s-a aşternut o linişte nefirească în ceea ce priveşte comunicarea publică a şefilor de instituţii deconcentrate din Giurgiu.
Nea’ Ilie Vasile, directorul OCPI Giurgiu, tace. Cu toate că are în implementare un program de zeci de miliarde, privind realizare cadastrului general. Ce basca lui, de ce ar trebui să ştie contribuabilul.
O ” madam ” blondă, numită director la OJPC, tace. Singurul indiciu cunoscut publicului este că ” blonda” i-a luat locul lui Fabian, care ţine cald scaunul de subprefect.
Liviu, directorul de la Direcţia Sanitar Veterinară, comunică doar prin intermediul celor care l-au scuipat. Ce agenda lui, lecturată la descinderile poliţiei de acum câteva luni.
La Direcţia Agricolă, cică, doamna director Ochişor ar fi fost trimisă acasă, pe relaţia de prietenie Tudorel Tone- Petre Daea. Nimeni nu ştie dacă a fost numit vreun director nou în locul acesteia.
Este o schimbare nefirească de paradigmă: dacă, până acum, şefii de instituţii nu ştiau cum să iasă în evidenţă, în prezent nu ştiu ce să mai facă pentru a prinde rolul mutului din căluş.


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare