MUNICIPIUL GIURGIU VA AVEA UN CENTRU DE COLECTARE DEŞEURI ELECTRICE ŞI ELECTRONICE

deseuri
Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC în parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu inaugurează la începutul lunii noiembrie 2015 Centrul de Colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Acesta punct de colectare din Giurgiu face parte din Reţeaua Naţională de Colectare RoReC, realizată în parteneriat cu primăriile.
Deşeurile electrice reprezintă 5-6% din totalul deşeurilor unei comunităţi. Aşa cum gunoiul menajer nu este păstrat în casă, nici echipamentele vechi sau stricate nu trebuie depozitate în gospodărie ori aruncate la întâmplare. Ele trebuie colectate şi reciclate corect din raţiuni ce ţin strict de protecţia mediului înconjurător, de riscul pe care îl prezintă potenţialul lor toxic, precum şi de protejarea resurselor naturale ale pământului.
Asociaţia RoReC pune la dispoziţia populaţiei un serviciu de colectare permanent, prin preluarea de comenzi pentru ridicare de la domiciliul sau sediul organizaţiei la TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit din toate reţelele de telefonie).
Evenimentul inaugural va avea loc, miercuri, 4 noiembrie 2015, începând cu ora 10:00, la Centrul de Colectare deşeuri electrice şi electronice, strada Gloriei, nr.7.


Publicat  :  octombrie 21, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare