Mesajul viceprimarului Alexandru Vladu de Anul Nou

vladu

“A mai trecut un an prin noi
A fost şi soare au fost şi ploi”
Celebrele versuri de la Compact descriu cel mai bine gândurile legate de anul 2015.
Mai este puţin şi încă un calendar s-a umplut şi-i face loc următorului. Încă un final urmat de un nou început. Încă un timp în care ne uităm în urmă şi tragem linie, ne uitam înainte şi planificăm. Am impresia că în ultima vreme timpul nu e deloc răbdător cu noi şi se grăbeşte tot mai tare să se scurgă.
Este momentul introspecţiei, nostalgiilor, rememorărilor şi al dorinţelor pentru anul care urmează. Îmi număr binecuvântările şi nu sunt puţine. Îi număr pe cei pe care îi iubesc şi nu-s puţini. Îi număr pe cei care îmi sunt alături şi sunt mulţi. Vă mulţumesc vouă, cei ce faceţi parte din familia mea, cei ce-mi sunteţi prieteni, amici, cunoştinţe, oameni care mă cunosc mai mult sau mai puţin, oameni cu care am stat de vorbă mai mult sau mai puţin. Vă mulţumesc pentru iubire, respect, încurajări, îmbrăţişări, urări, vă mulţumesc că prin voi mă cunosc mai bine.
În anul care vine îmi doresc linişte în suflet, răspunsuri la întrebări, uşi deschise şi Oameni lângă mine. Îmi doresc să avem pace şi înţelegere în casă, să fim uniţi şi să ne ţină Dumnezeu sănătoşi. Îmi doresc un an liniştit şi bun. Vreau un an în care să văd oameni zâmbind şi mai vreau să cred că „bucuroşi le-om duce toate”…
Trebuie să ne urmăm cursul vieţii. Trebuie să avem încredere că tot ceea ce ni se întâmplă, se întâmplă cu un sens. Orice deznădejde, orice zâmbet a fost acolo pentru că dacă nu ar fi fost aşa, noi am fi fost diferiţi.
Mulţumesc 2015! Bun venit 2016!
La mulţi ani!

Al vostru pentru totdeauna,
Alexandru VLADU


Publicat  :  decembrie 31, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare