Marin Constantin este candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Roata de Jos

109688984_3109547925795829_6976743117946185956_n

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi, 16 iulie, de către organizaţia judeţeană PSD Giurgiu, a fost anunţat candidatul partidului pentru funcţia de primar al comunei Roata de Jos: Marin Constantin.
Este de fapt o repliere a social democraţilor, după ce actualul primar de la Roata, Marin Ghidănac, a decis să candideze din partea PNL, este o rocadă a candidaţilor la primărie dintre PSD şi PNL:

” Am ales să îmi construiesc acest proiect politic alături de PSD Giurgiu.Pe Niculae Bădălău îl cunosc de foarte mult timp, este un domn în adevăratul sens al cuvântului, un om de cuvânt și dedicat locuitorilor județului Giurgiu. Am analizat atent activitatea Consiliului Județean Giurgiu și am apreciat faptul că Marian Mina are multe proiecte implementate, dar și multe proiecte în derulare. Mă bucură faptul că am găsit la PSD Giurgiu o echipă tânără, unită și muncitoare cu viziune progresistă și focusată pe atragerea Fondurilor U.E, personal întotdeauna am luptat pentru oameni, dar știu că lucrurile bune pot fi realizate doar în echipă, de aceea mă alătur astăzi echipei PSD Giurgiu împreună cu echipa mea de la Roata de Jos.
Drumul pe care vi-l propun pentru Roata de Jos este cel al unității şi al progresului. „, a spus Marin Constanţi, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Roata de Jos.
” Echipei PSD Giurgiu i s-a alăturat încă un profesionist, un om harnic, serios şi care, sunt convins, va reuşi să modernizeze comuna Roata de Jos.
Le urez bun venit alături de noi lui Marin Constantin şi întregii sale echipe de la Roata!
Împreună vom continua dezvoltarea judeţului Giurgiu! „ a completat Marian Mina, preşedinte executiv PSD Giurgiu.


Publicat  :  iulie 16, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare