Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean, a discutat astăzi cu cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

mina- medici -1

Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, a fost astăzi, 23 martie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu unde a discutat cu personalul medical şi conducerea spitalului despre toate măsurile care sunt luate pentru ca lupta împotriva coronavirusului să fie una eficientă.
Protecţia cadrelor medicale şi o asistenţă medicală de calitate este prioritatea numărul unu a preşedintelui Consiliului Judeţean în aceste zile:mina medici-2

” Sunt alături de eroii noştri, medici şi asistenţi medicali ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, cei din linia întâi în lupta cu pandemia de coronavirus!
Am mers, astăzi, la unitatea medicală giurgiuveană pentru a mă asigura că întregul personal are echipamente de protecţie. Este prioritară protejarea cadrelor medicale, întrucât, dacă se îmbolnăvesc cei care trebuie să ne salveze, va fi condamnată întreaga populaţie!
Tot astăzi, am discutat şi cu doamna manager a SJU Giurgiu, Mihaela Raţă, despre achiziţiile ce vor fi făcute, în următoarea perioadă, cu fondurile pe care le-am alocat în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, respectiv 45 de miliarde de lei vechi.
Miercuri, 25 martie, va sosi prima tranşă din echipamentele de protecţie şi am demarat deja procedura pentru cumpărarea aparaturii medicale necesare în această perioadă: kituri şi aparate de testare pentru coronavirus, paturi cu ventilaţie pentru terapie intensivă, instalaţii de sterilizare a apei şi ventilatoare.
Le mulţumesc, încă o dată, tuturor cadrelor medicale ale Spitalului Judeţean Giurgiu şi o felicit pe doamna manager Mihaela Raţă pentru eforturile depuse, pentru implicare şi profesionalism!
De asemenea, le mulţumesc giurgiuvenilor care au răspuns apelului SJU Giurgiu şi au făcut donaţii către spital. Dacă, nici până în acest moment, Guvernul Orban nu ne-a ajutat cu vreun leu, comunitatea giurgiuveană a luat atitudine şi a demonstrat că este unită! Tocmai de aceea, sunt convins că împreună vom depăşi această perioadă grea! ” a declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu.


Publicat  :  martie 23, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare