Marian Mina: Le mulţumesc delegaţilor din întreg judeţul pentru prezenţă şi pentru că, prin votul lor, ne-au acordat din nou încrederea

mina+ badalau

„Conferinţa Judeţeană a PSD Giurgiu a reunit, seara trecută, peste 400 de reprezentanţi ai social-democraţilor giurgiuveni. Le mulţumesc delegaţilor din întreg judeţul pentru prezenţă şi pentru că, prin votul lor, ne-au acordat din nou încrederea!
M-am bucurat să fiu pe scenă alături de personalităţile politice, oaspeţi de la centru, Mihai Tudose, Paul Stănescu, Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu. Le mulţumesc pentru că sunt alături de noi, pentru ajutorul oferit în implementarea proiectelor noastre de dezvoltare, dar şi pentru toate cuvintele de încurajare adresate PSD Giurgiu.
Vreau să îl felicit încă o dată pe preşedintele Niculae Bădălău pentru rezultatul de aseară, pentru tot ceea ce face pentru judeţul Giurgiu şi ştiu că, împreună, noi toţi, ca o echipă unită şi puternică, vom avea aceleaşi rezultate politice şi administrative ca şi până acum.
În calitate de preşedinte executiv al PSD Giurgiu, îi asigur pe toţi colegii mei de întreg sprijinul, respectul şi aprecierea mea!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, scrie Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţean pe pagina personală de socializare.


Publicat  :  septembrie 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare