MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI

arestati

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi giurgiuveni condamnați la pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, respectiv furt calificat.

Astfel, marți 12 iunie 2018., polițiștii au depistat pe raza localității Ghimpați, județul Giurgiu, un bărbat de 42 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 4 București a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea la data 12.06.2018 sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani și 10 luni.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au depistat pe raza localității Adunații Copăceni, județul Giurgiu, un bărbat în vârstă de 49 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea la data 12.06.2018 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat la regimul circulației rutiere, fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani.

Persoanele depistate au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au întocmit documentația necesară și au procedat la depunerea acestora în cadrul Penitenciarului Giurgiu.


Tagged with:     , ,

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare