Mai multe persoane din nordul judeţului spun că au fost înşelate de către un tânăr ce le promitea înmatricularea autoturismelor

teapa

Mai multe persoane din Clejani, Bolintin Vale, Mihăileşti, Mereni ne-au reclamat în ultima perioadă faptul că au fost înşelate cu diverse sume de bani de către un tânăr din Mihăileşti, L. V, cunoscut pe reţelele de socializare sub pseudonimul Laur Tommy.
Acesta le-ar fi solicitat diverse sume de bani, sub pretextul că are relaţii în poliţie şi o să le înmatriculeze mai repede autoturismele, ori că le poate aranja traselor pentru obţinerea permisului auto.
Până în urmă cu câteva luni, tânărul a fost angajat la o staţie Peco din zonă. Patronul acesteia ne-a declarat că l-a concediat tocmai pentru că avea semnale că ceva nu este în regulă cu acesta:
” În anul 2017 l-am angajat ca încărcător descărcător la firmă, nu îl cunoşteam. A fost o simplă relaţie contractuală angajat-angajator, până ce am aflat ceea ce făcea. Primul semn de întrebare l-am avut când am văzut că el pe pagina de Facebook se prezenta ca fiind director de resurse umane la firma mea. Apoi au început să-l caute diverse persoane la locul de muncă şi l-am concediat.
Sunt dezamăgit de cele întâmplate, nu am vreo legătură cu această persoană”, ne-a declarat A.T, administratorul societăţii comerciale unde a fost angajat tânărul din Mihăileşti.
L-am sunat de mai multe ori pe L.V pentru a afla care este punctul său de vedere în legătură cu aceste acuzaţii, dar nu a răspuns la telefon.


Publicat  :  octombrie 24, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare